دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

پشت پرده اغتشاشات در لبنان چیست؟

کارشناسان سیاسی اعلام کردند که هدف از تظاهرات در بیروت علیه سلاح مقاومت، تحقق خواست آمریکا در زمینه خلع سلاح حزب الله همزمان با مذاکره دولت لبنان با صندوق بین المللی پول است.
تاریخ انتشار: ۰۰:۴۲ - ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 08
کد خبر: ۴۴۹۶۱

به گزارش راهبرد معاصر، کارشناسان سیاسی تصریح کردند که مردم بیروت در اصل برای بهبود اوضاع معیشتی و اقتصادی تظاهرات کردند اما بیگانگان با سوء استفاده از آن کوشیدند این تظاهرات را از مسیر خود منحرف کرده و موضوع خلع سلاح مقاومت را مطرح کنند.

 

این کارشناسان تصریح کردند که حرکت مردمی هیچ شعار طایفه گرایانه سر نداد اما دشمن با ایجاد درگیری در این تظاهرات، شعارهای طایفه گرایانه در آن مطرح کرد.

 

در این میان، نمایندگان فراکسیون لبنان قوی در مجلس این کشور، تصریح کردند که دشمن در تلاش است از خواسته های مردم برای تحقق منویات پلید خود در زمینه خلع سلاح مقاومت سوء استفاده کرده و این سلاح را حامی فساد در کشور به تصویر بکشد.

 

کارشناسان نیز گفتند که بحران اقتصادی در لبنان سه دهه است ادامه دارد لذا درست نیست که از دولت دیاب انتظار داشته باشیم که در مدت یک ماه همه مشکلات را حل کند.

 

آنان افزودند که مردم بدانند گروه های وابسته به الحریری، کتائب و غیره عامل مشکلات کشور هستند در حالیکه سلاح مقاومت و حزب الله همواره عامل آزادی، امنیت و ثبات لبنان بوده است.

 

منبع: العالم

کلمات کلیدی: لبنان
مطالب مرتبط
ارسال نظر